NI HAO - MOSHI MOSHI

NI HAO - MOSHI MOSHI

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3389 beoordelingen
20 okt 2020 om 9:51 Hi, The sushi i ordered was super good, my complaint is just that i ordered noodles extra, the noodles had meat in them without it being said, and it might be welcome for most but not for me(which you maybe could see from my sushi order)
19 okt 2020 om 19:33 Normaal is het eten lekker maar vandaag was minder!
19 okt 2020 om 19:20 Babi pangang was lekker maar miste de witte kolen die er altijd bij hoort, was de eerste keer dat ontbrak! Voor de rest niks te zeggen!
19 okt 2020 om 17:37 Tout était parfait. Nous avions commandé pour 18h , et la livraison était à l’heure. Nos choix ne nous ont pas déçu, bien du contraire ! Un vrai bonheur, des plats tous meilleurs les uns que les autres, un délice. Ce restaurant mérite ⭐⭐⭐⭐⭐♥️
19 okt 2020 om 10:51 Ondanks het eten lekker was is het koud aangekomen, ik weet uit ervaring dat het met de fiets 5minuten rijden is dus ik vind het wel spijtig dan..
19 okt 2020 om 9:03 Lekker en snel!
18 okt 2020 om 20:20 Veel te lange wachttijden. Eten was ook koud ondertussen. Spijtig!
18 okt 2020 om 18:15 Altijd heel lekker, maar veel te lange wachttijden. Om 19u30 besteld en een bericht ontvangen dat het 35min zou duren, maar uiteindelijk tot 21u (!) moeten wachten op de levering.
18 okt 2020 om 11:49 Eten was lauw en uitgedroogd
18 okt 2020 om 9:59 Veel te vroeg bezorgd (45min) en eten was lauw en vlees taai leek wel opgewarmd.
17 okt 2020 om 21:46 Levering was gevraagd om 18:45 bestelling is geleverd om 17:50.
17 okt 2020 om 21:41 Bezorging pas na 2 uur wachten